Coaching

Een basisschoolteam bestaat uit leerkrachten die qua affiniteit met de creatieve vakken sterk uiteenlopen. Creëer & Leer biedt daarom diverse coachingstrajecten aan waarbij het aanbod en de intensiteit afhankelijk is van de leerkracht. Enkele mogelijkheden:

Begeleiding van individuele leerkrachten
Een coachingstraject wordt altijd afgestemd op de behoefte van de individuele leerkracht. Training, voorbeeldlessen in de klas, feedback na een klasbezoek en evaluatie op basis van resultaten uit een les, het kunnen allemaal onderdelen zijn van het traject. Creëer & Leer heeft voor een dergelijk traject speciaal ontwikkelde lessen die de leerkracht stap voor stap op weg helpen in het geven van beeldend onderwijs volgens de procesgerichte didactiek.

 

 

Intervisie
Tijdens groepsbijeenkomsten (bijvoorbeeld per bouw) worden knelpunten bij het stimuleren van creativiteit besproken. Met behulp van het spel ‘Revisie’ wordt een actuele situatie tegen het licht gehouden. Door middel van het spel komen de leerkrachten zelf tot oplossingen die passen bij de visie van de school.

 

 

Coaching bij het opzetten van een leerlijn
Wil je een creatief programma dat is afgestemd op de visie van de school? Dan kunnen de professionele trainers van Creëer & Leer je ondersteunen. Samen met de ICC-er, het management en bouwcoördinatoren wordt een implementatie-traject uitgestippeld. De kwaliteit van het doorlopende programma wordt door de trainer gewaarborgd, de invulling ligt in handen van het team.

Wil je meer informatie of een aanvraag indienen?
Mail naar m.benjaminsen@creeerenleer.nl.
Of bel: 06-13214108 (Mech Benjaminsen)